Janet Zandstra, traiteur, kok, gastronoom en storyteller zorgt ervoor:
Buffetten met delicatessen. Wijn- en bierproeverijen met bijpassende bites. Compleet verzorgde menu’s aan tafel voor “storytelling diners”.

Janet is een typische Europese fusion-kok die veel belangstelling heeft voor lokale ingrediënten, pure en ambachtelijke producten en recepten. Zij combineert weergaloos en heeft al enkele bijzondere trouvailles op haar naam staan waaronder Oudwijker kaas met Jajem, karnemelk met salie of Texels lam met Achterhoeks rood. Eenvoudige maar oprechte smaakcombinaties die mensen soms tot tranen roeren. En wie het door haar zelf ontwikkelde kleverige carameltaartje heeft geproefd weet het: daarmee verleid je echt iedereen.

Alle ingrediënten zijn van het hoogste niveau. Altijd. Het bewijs zit in bijvoorbeeld haar espresso. Ga er maar gerust vanuit dat daarvoor de best beschikbare boon en meest voortreffelijke apparatuur ingezet zijn. Perfect op druk en temperatuur. Culinaire schoonheid pur sang. Meemaken!

Opdrachtgevers:

Museum Hilversum (verschillende opdrachtgevers en Pop-Up Café)
Effectory
World Press
Zilveren Camera
Veilinghuis van Spengen
Tangram Architekten
Vive le Vin
Wilde Ganzen
Joost Wijnen
Consumentenbond
IKON
ItalRosa
Rotary
Rode Kruis
Zorgboerderij t Gooi
JES

Daarnaast verzorgt Janet wekelijks “fine-food opdrachten” bij particulieren op locatie.