Hi! Nice to meet you too. Janet Zandstra, designer, foodlover en co-founder van Media Vita.
Na mijn studie grafische vormgeving heb ik gewerkt als ontwerper van huisstijlen maar heb ik ook ruimtelijk werk gemaakt. Daarna een paar jaar animaties ontwikkeld en vervolgens heb ik vijf jaar als ontwerper aan couture-opdrachten gewerkt in mijn eigen atelier.Van trouwjapon tot accessoire. (Daar hebben we nog leuke foto’s van!) Dus ja, ik durf gerust te beweren dat ik creatief ben.
Mijn passie voor lekker en goed eten en drinken bracht me het barista-diploma en via de espressobar belandde ik in de bijzondere catering. Dit doe ik nu bijna 5 jaar.
Mijn specialiteit is smakelijk eten in bijzondere combinaties met wijnen, bier,koffie, thee… zonder poespas, met topproducten van eerlijke en gedreven makers.
Een never-ending zoektocht. Proeven en verrast raken door mooie smaken.
Elk evenement, van receptie tot storytelling diner, moet perfect passen binnen de wensen van mijn opdrachtgever. Goed en lekker eten is altijd feest en leidt tot mooie ontmoetingen. Een goed gesprek begint aan tafel, met een Italiaanse caffè, of eensmaakvolle wijn. Daarna is het mangiare! Daar wil ik graag voor zorgen.
Janet Zandstra